Εταιρεία

Το childrenhouse.gr  είναι το καινούριο μας ‘’σπίτι’’. Ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας με εσάς και τις ανάγκες σας. Η προτεραιότητα στην ποιότητα και τις ανάγκες των πελατών είναι τα στοιχεία  που μας έχουν οδηγήσει στην μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία μας. 

Το ιδιαίτερο ύφος και οι ποιοτικές επιλογές της εταιρείας μας  δημιούργησαν μία πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης  με το κοινό, γεγονός που εξασφαλίζει στην εταιρία ηγετική θέση και περαιτέρω διάθεση για ανάπτυξη στο χώρο.

Με στόχο και όραμα θέτουμε κάθε χρόνο υψηλά τον πήχη κάτι το οποίο μας καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και πρωτοπόρους στο είδος μας.


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Από την αρχή της δημιουργίας της εταιρείας μας προσπαθήσαμε να κατασκευάσουμε προϊόντα Ελληνικής παραγωγής με σκοπό την μέγιστη ικανοποίηση των επιθυμιών των πελατών μας. Η ποιότητα των προϊόντων μας αντικατοπτρίζει την έρευνα και σκληρή δουλειά που έχουμε αφιερώσει στα τόσα χρόνια πορείας.


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να κατέχουμε ηγετικό χαρακτήρα στην παραγωγή παιδικών ενδυμάτων τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού χρησιμοποιώντας μεθόδους υψηλής τεχνολογίας και στηρίζοντας την Ελληνική οικονομία.


Με εκτίμηση η εταιρεία μας

Children House

Καλπακίου 49
ΤΚ 56625 - Συκιές
Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
Τηλ. 2313045493
Τηλ. 2313045495